top of page

CE ESTE PROSTATA?

Actualizată în: 10 dec. 2023

Prostata este o glandă, de dimensiunea unei nuci, specific masculină și face parte din sistemul reproducător al bărbaților.


Este amplasată adânc în abdomenul inferior sub vezica urinară, între baza penisului și rect, înconjurând uretra – tubul prin care urina este transportată de la vezica urinară catre penis.

Aceasta pozitionare face ca mușchii prostatei sa aibă o funcție importantă atât în timpul ejaculării, cât și în timpul urinării.




Modul de functionare a prostatei


Prostata secretă fluidul prostatic, o parte extrem de importantă a lichidului seminal, care la rândul lui menține spermatozoizii în viață și permite astfel reproducerea.


Greutatea prostatei poate ajunge până la 28 de grame. Odată cu înaintarea în vârstă a bărbatului, lichidul seminal nu mai este capabil de reproducere, iar celulele prostatei încep să se multiplice, astfel aceasta crește în dimensiuni.


Dacă la 20 de ani glanda are dimensiunile unei nuci, la 40 de ani poate ajunge la dimensiunile unei caise, iar la 60 de ani poate fi de dimensiunea unei lămâi.


ProstaMill® prin compozitia unica de elemente active, reduce senzația de urinare incompletă și controlează contracțiile involuntare ale vezicii urinare.

ProstaMill, 1 capsula pe zi, reduce frecventa urinarilor nocturne, îmbunătățește jetul urinar, reduce senzația de urinare insuficientă și îmbunătățește viața sexuală.

Disponibil numai în farmacii


Cutie ProstaMill


86 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page